У стінах Чернівецької обласної ради 12 січня, відбулась робоча зустріч з представниками Вижницької та Берегометської територіальних громад та Вижницької районної ради, які будуть подаватись на конкурс місцевих ініціатив в українських Карпатах в рамках Німецької Фінансової Кооперації.

Сторони обговорили пріоритетні ідеї для громад та питання, які зацікавили громади для успішної подачі заявки на конкурс.
Конкурс служить для підтримки місцевих ініціатив, що сформульовані у вигляді конкретних заходів з охорони природи та місцевого розвитку на цільових територіях проєкту.
Відповідна фінансова підтримка надається на реалізацію ініціатив, які відповідають, принаймні, одній з нижче вказаних вимог, а саме:
✅повинні сприяти збереженню природи;
✅направлені на збалансований соціально-економічний розвиток прилеглих територій;
✅попередження екологічного забруднення.
Для участі в конкурсі необхідно подати проєктну пропозицію та бюджет згідно з встановленого зразка (скачати в пункті 10), які необхідно надіслати на електронну адресу – Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. до 28 січня 2022 року до 18:00 год. В темі листа слід вказати «Реалізація місцевих ініціатив/Назва ПТ, регіон».
?Детальнішу інформацію шукайте на сайті: http://snpa.in.ua/konkurs-mistsevyh-initsiatyv-v.../...
  • Джерело: Чернівецька обласна рада