Сьогодні, 6 червня, на стадіоні «Черемош» у Вижниці відбулися щорічні змагання серед дошкільнят «Діти – олімпійська надія України». У святі взяли участь 15 команд з усього району, які налічували 90 юних спортсменів. Вже традиційно малеча змагалася на вправність та швидкість в цікавих естафетах, розвиваючи командний дух та спортивну наполегливість.

На спортивне свято завітали голова райдержадміністрації Руслан Сенчук, керуючий справами Вижницької районної ради Георгій Івоняк, заступник Вижницького міського голови Сергій Колотило, голова Вижницької районної організації профспілки працівників освіти та науки Ярослав Борсук.
«Впродовж навчального року ви сумлінно навчались, пізнавали основи математики та граматики, заглиблювались в історію нашого краю та подорожували світами. Нині маєте нагоду вирушити у реальні подорожі спортивного життя. Саме фізична культура є для людини джерелом здоров’я і довголіття. Вижниччина завжди славилась досягненнями спортсменів, була і є пропагандистом активного способу життя. На престижних змаганнях наші спортсмени демонструють вагомі досягнення та здобувають «пальми першості» не лише на Буковині і Україні, а й в Європі та світі.» - у своєму виступі зауважив Георгій Івоняк.
Насамкінець учасники змагань утворили олімпійський символ та випустили в небо повітряні кульки. В спортивному святі всі маленькі спортсмени стали переможцями та отримали справжні медалі та морозиво від приватного підприємця Михайла Чорнея, а їхні вихователі грамоти та подяки.
Крім того виконуючий обов’язки старости села Виженка Василь Савчукевич подарував вихованцям Виженьского НВК спортивний інвентар, який стане в пригоді для підготовки майбутніх спортсменів.