20 червня, під керівництвом голови районної ради Михайла Андрюка та за участю голови райдержадміністрації Руслана Сенчука відбулося засідання колегії районної ради та пленарне засідання чергової двадцять третьої сесії районної ради сьомого скликання.

Під час засідання розглянуто 15 питань, серед основних затвердження звіту про виконання районного бюджету за І квартал 2018 року та внесення змін до районного бюджету на 2018 рік. Крім того вирішено питання про безоплатну передачу майна у комунальну власність Вижницької міської територіальної громади, надано згоду на безоплатне прийняття та зберігання Трудовим архівом документів з особового складу окремих юридичних осіб району, окремі питання, пов’язані з реорганізацією комунального закладу Вижницької районної ради «Берегометський центр первинної медико-санітарної допомоги» та інші.

Депутати районної ради розглянули ряд звернень, депутатських запитів та пропозицій, що стосувалися ремонту дорожнього покриття, виділення додаткових коштів на утримання бюджетних установ, тощо.