Сьогодні на стадіоні міста Вижниця відбувся територіальний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл»(«Джура») - 2023.
Привітати юних джур та їхніх наставників завітали голова Вижницької районної ради Михайло Андрюк, керівниця апарату районної державної адміністрації Надія Долінська, Вижницький міський голова Олексій Чепіль, друзі на рідні учасників.
Відтак, учасники мали можливість показати свої знання та навички у наступних змагальних комплексах: «Ватра», «Добре діло», «Відун», «Стрільба», «Мінна безпека», «Вогнева підготовка», «Домедична підготовка», «Рятівник», «Розбір автомата».
 
Крім того, під час гри хлопці та дівчата демонстрували свої знання з історії України, правил поведінки з вибухонебезпечними предметами, навички надання домедичної допомоги. Дівчата на рівні з хлопцями вправно збирали та розбирали навчальний автомат АКМ, споряджали магазин патронами, а також давали відповідь на теоретичні питання з будови АКМ та призначення його основних частин та механізмів.
 
Також, під час гри команди взяли участь в майстер-класах: «Канат», «Тактична підготовка», «Метання гранати», «Стрільба».