Минулого тижня відбулася дев’ята звітно-виборна конференція районної ради ветеранів,

за участю в.о. голови райдержадміністрації Юрія Татарина, заступника голови районної ради Сергія Вірсти, заступника вижницького міського голови Сергія Колотила, заступника вашківецького міського голови Юрія Гнатишина.  Учасники конференції насамперед вшанували хвилиною мовчання тих, хто відійшов у вічність, віднесли кошик з квітами до пам’ятника полеглим визволителям Вижниччини.

Про діяльність ветеранської ради доповів її очільник Іван Бойко. У своїй доповіді він коротко зупинився на зробленому протягом 4 років, назвав найактивніших керівників первинних організацій, розповів про волонтерську роботу.

Присутні представники районної влади та об’єднаних територіальних громад  привітали делегатів конференції, а найактивніших відзначили грамотами та подяками.

Відповідно до порядку денного було заслухано також звіт ревізійної комісії. Як і було передбачено регламентом після обговорення звітів та оцінки діяльності районної ради ветеранів, відбулися вибори голови, ревізійної комісії, делегатів на обласну конференцію. На цей раз знову з високою оцінкою діяльності делегати виявили довіру чинному голові Івану Бойку. Делегати конференції Юрій Марчук, Катерина Стрільчук, Тамара  Мельничук поділилися своїм досвідом роботи, вказали напрямки діяльності та співпраці на перспективу. По закінченню конференції неформальне спілкування продовжилось, адже такі зустрічі для ветеранів завжди важливі та очікувані.