Сьогодні, 20 березня, голова Вижницької районної ради Михайло Андрюк, заступник голови районної ради Сергій Вірста та директор Вижницького коледжу прикладного мистецтва, депутат Вижницької ОТГ Роман Гаврилюк перебувають з робочою поїздкою в Румунії.

В ході поїздки відбулася протокольна зустріч із мером комуни Балківці Сучавського повіту паном Василем Шойманом. Під час зустрічі, сторони обговорили питання щодо можливих галузей для співпраці, обмінялись досвідом щодо роботи органів місцевого самоврядування в рамках децентралізації, а також, про можливість спільної участі в рамках реалізації транскордонних проектів.

По завершенню зустрічі, сторони підписали меморандум про співпрацю між Вижницькою районною радою, в особі голови Михайла Андрюка та мерією комуни Балківці Сучавського повіту, в особі голови Василя Шоймана, а також, обговорено можливість підписання аналогічної угоди між Вижницькою міською об’єднаною територіальною громадою, в особі голови Олексія Чепіля та відповідно мерією комуни.

Договір підписано з метою встановлення і поглиблення економічних, соціальних, науково-технічних, екологічних, культурних та інших відносин між територіальними громадами Вижницького району та комуни Балківці.

Михайло Андрюк щиро подякував гостям за теплий прийом та запросив колег відвідати з аналогічним візитом Вижниччину.