У Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області інформують, впродовж січня – квітня 2023 року платники податків направили до податкової служби Буковини 58 запитів на отримання публічної інформації.

Найбільше - 45 запитів на отримання публічної інформації надійшло від фізичних осіб. Від юридичних осіб за чотири місяці надійшло 4 запити на отримання публічної інформації, 8 запитів від представників засобів масової інформації та 1 запит переадресовано від інших органів виконавчої влади як розпоряднику інформації.

Фахівцями податкової служби Буковини опрацьовані всі запити та надано відповіді відповідно до вимог Закону України від 13 січня 2011 року №2939-IV «Про доступ до публічної інформації».

До відома платників: Запити на отримання публічної інформації можуть бути надіслані  на поштову адресу  Головного управління ДПС у Чернівецькій області: 58013, м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 200 А  та на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  

Крім того, платники податків можуть направити запити через «Електронний кабінет» (http://cabinet.tax.gov.ua.) з використанням кваліфікованого електронного підпису.