Сьогодні, 14 березня, вранці проведено позачергове засідання комісії з питань ТЕБ та НС, де прийнято ряд важливих рішень в рамках запровадження в області та Україні карантинних заходів.

Зокрема:

-         зобов’язати перевізників району призупинити роботу на приміських та міжміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі району.

-         Негайно тимчасово припинити роботу всіх ринків на території Вижницького району без виключення. Призупинити роботу всіх торгових закладів району, мереж міні- та супермаркетів, тощо крім секторів продовольчих товарів до 03 квітня 2020 року.

-         Керівникам підприємств, установ та організацій ввести всі необхідні карантинні заходи, щодо запобігання поширенню вірусологічної інфекції COVID-19, обмеживши відвідування громадянами даної організації.

-         Органам місцевого самоврядування скликати позачергове засідання міських, селищної та сільських комісій з питань ТЕБ та НС, де розглянути питання не допущення поширення коронавірусу та довести до виконання протокольні рішення районної комісії з питань ТЕБ та НС.

-         Головам місцевих рад конкретно визначити та надати пропозиції районній комісії з питань ТЕБ та НС по визначенню місць обсервацій осіб району з підозрою на захворювання гострої респіраторної вірусної інфекції спричиненої коронавірусом 2019-nCoV.

А також забезпечити неухильне виконання протокольного рішення районної комісії з питань ТЕБ та НС № 7 від 13 березня 2020 року.