У зв’язку із загрозою епідемії коронавірусної інфекції та недопущення масового поширення COVID-19 в Україні та Вижницькому районі зокрема, на позачерговому засіданні районної комісії ТЕБ та НС 14 березня 2020 року, було прийнято рішення тимчасово припинити проведення особистих прийомів громадян в усіх органах державної влади та органах місцевого самоврядування.

Задля вирішення невідкладних проблем, які Вас турбують, Ви можете звертатися до керівництва районної ради із письмовими зверненнями та надсилати їх поштою на адресу: 59200, м. Вижниця, вул.Українська, 88-А або електронною поштою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .

Крім цього, з метою вирішення нагальних питань, Ви можете звертатися за телефоном: (03730) 2 13 35, який працює щоденно, крім вихідних та святкових днів: понеділок - четвер з 9:00 до 18:00, п'ятниця - з 9:00 до 17:00 або на урядову «гарячу» лінію 1545, дзвінки на яку є безкоштовними.