За сприянням спонсорів та небайдужих громадян з 26.03.2020 року в селищі Берегомет,

були пошиті марлеві пов’язки, які передані дільничним офіцерам Національної поліції та працівникам місцевої пожежної команди селища Берегомет, які в режимі карантину повинні виконувати свої службові обов’язки.

Також, з 27.03.2020 року в супермаркеті «Наш Край», магазинах «Європейський», «Центральний», «Класік», «Ратуша», «Міраж» (урочище Стебник), а також в магазині ПП Галини Андрійчук (урочище Стебник) розміщені скриньки, де громадяни селища можуть безкоштовно отримати марлеві пов’язки.

Велика вдячність за це спонсорам - ГО «Дієва громада» та ГО «Громада Понад Усе», які постійно долучаються до різного роду питань, що виникають у селищі.

Виконавчий комітет Берегометської селищної ради висловлює подяку депутату районної ради Погребняку Руслану Миколайовичу за надану фінансову допомогу в розмірі 50€ для придбання медичних масок та магазину «Класік» за надані продукти харчування для незахищених верств населення з 31.03.2020 року. Та громаді Свято-Юріївської церкви за надану фінансову допомогу в розмірі 1400 гривень для придбання медичних масок. Дякуємо, що не залишаєтесь байдужими у важкий для нас всіх час!

Додатково Берегометською селищною радою повідомляється, що на узбіччях в’їзду в селище будуть встановлені бетонні блоки і в’їзд в селище буде обмежений, у разі прийняття відповідного рішення Вижницькою районною комісією з питань ТЕБ та НС.

Джерело: Берегометська селищна рада