Ми жителі села Долішній Шепіт пишаємось тим, що маємо таких односельців, як Андрія та Оксану Сидоренків. 

Нині увага всієї країни прикута до новин про захворювання та протидії поширенню короновірусної інфекції. Весь інформаційний простір заповнений темою коронавірусу. Сьогодні людям справді дуже потрібна віра, але не менше їм потрібна елементарна безпека.

Ми жителі села Долішній Шепіт пишаємось тим, що маємо таких односельців, як Андрія та Оксану Сидоренків. «ЛЮДИ ДОБРОЇ ВОЛІ», саме вони 30.03.2020 року вирішили простягнути руку допомоги тим людям, які можуть опинитися в групі ризику. За власні кошти вони придбали понад 600 багаторазових захисних масок та передали їх Долішньошепітській сільській раді. Сільський голова Юрій Дмитрович Жебчук, за невеликий проміжок часу, організував роботу, залучивши до цього працівників закладів культури, виконавчого комітету Долішньошепітської сільської ради, активних громадян села Лопушна, які безкоштовно доставили захисні маски пенсіонерам віком від 60 років, людям з обмеженими можливостями, дітям сиротам, напівсиротам, дітям, батьки яких позбавлені батьківського піклування, учасникам бойових дій (АТО, Афганістану, миротворцю), працівникам відділень поштового зв’язку, водіям МПО.

Долішньошепітська сільська рада висловлює СЛОВА ЩИРОЇ ПОДЯКИ за надану благодійну допомогу у вигляді засобів індивідуального захисту (багаторазові захисні маски), призначену для осіб, що належать до категорії соціально незахищених верств населення. Ця підтримка – свідчення Вашого небайдужого ставлення до проблем територіальної громади. Ми безмежно вдячні за проявлену турботу про безпеку, за людяність, доброту, щедрість, безкорисливість. Така допомога зараз справжня і найцінніша.

Сільський голова Юрій Дмитрович висловлює особливі слова вдячності відважним людям, які виявили бажання і долучилися до доброї справи. Це благородна справа і яскравий приклад для наслідування. В цей не легкий час ми маємо бути одним цілим, берегти себе і завжди допомагати ближньому. Дякую всім за Ваші чуйні серця, за вашу доброту душі, за те, як ви продемонстрували людяність нашої громади.

Тому прохання до всіх небайдужих, а особливо до активістів соціальних мереж, створюйте  будь ласка благодійні організації, долучіться до вирішення проблем суспільства, а не скаржіться, постійно бідкайтесь та жалійтесь.  Не існує жодних мінімальних вимог або обмежень щодо добрих справ.  Нехай Господь береже всіх Вас кожну хвилину, кожного дня!

  • Джерело: Долішньошепітська сільська рада