Коритненська сільська рада повідомляє про застосовані заходи у зв`язку з непоширенням корона вірусу COVID-19.

Зокрема, з метою недопущення поширення корона вірусу COVID-19 Коритненською сільською радою було організовано та проведено акцію «Поший маску-врятуй життя». Жительки села Калинчук Тетяна Василівна, Кокош Марія та Шандро Домка безкоштовно пошили майже 400 масок (матеріали для пошиття були надані сільською радою), які було роздано односельчанам. Акція продовжується, маски є в наявності та роздаються при необхідності всім бажаючим жителям села.

Розпорядженням № 09-ОД від 26.03.2020 року створено мобільну робочу групу для відвідування одиноких, одиноко проживаючих громадян похилого віку та осіб, які перебувають в СЖО, в складі 5 осіб.

Також, членами виконавчого комітету, працівниками сільської ради спільно з дільничим проводиться робота з громадянами, які прибули із-за кордону про необхідність самоізоляції та дотримання санітарно-гігієнічних норм, ведеться облік торгівельних закладів щодо забезпечення продуктами харчування жителів села.

Працівники Коритненської сільської ради долучилися до ініціативи Вижницької Районної ради та перерахували середньоденний заробіток в якості благодійного внеску для Вижницької ЦРЛ щодо забезпечення медпрацівників всім необхідним.

Джерело: Коритненська сільська рада