Станом на 22:30 год. 16.04.2020 року у Вижницькому районі зареєстровано 13 нових випадків інфікування коронавірусною інфекцією.

Наразі, кількість відомих інфікованих в районі складає 45 осіб:

- м.Вижниця – 4 особи (1 одужала);

- м.Вашківці – 4 особи (1 летальний випадок);

- с.Мілієве - 12 осіб;

- с.Іспас – 6 осіб (вчора з 1 особою помилилися);

- с.Виженка - 2 особи;

- смт.Берегомет – 15 осіб (13 нововиявлених);

- с.Замостя - 1 особа;

- с.Багна – 1 особа.

Нарешті маємо перший випадок одужання у хворого з м.Вижниця.

За даними КНП «Берегометський ЦПМСД» стан нововиявлених пацієнтів стабільний, вони на самоізоляції, щоденно проводиться моніторинг їхнього здоров'я, всі вони були контактними особами. Також, у ще 15 осіб ПЛР тест - негативний. А у першовиявленого хворого з смт.Берегомет, після лікування вже 1 негативний результат ПЛР.

Крім того, Берегометська та Мигівська амбулаторії загальної практики - сімейної медицини КНП «Берегометського центру ПМСД» Вижницької районної ради сьогодні отримали нові медичні автомобілі "Renault Duster". Детальніше - http://gromady.cv.ua/vn/rada/22/news/68147/ .

А в КНП «Вижницька районна лікарня» передали від депутатів Вижницької районної ради та працівників Вижницького управління ГУ ДПС у Чернівецькій області - засоби індивідуального захисту для медичних працівників. Детальніше - http://gromady.cv.ua/vn/rada/22/news/68146/ .

За останню добу в області виявили 96 нових випадки інфікування коронавірусною інфекцією. Таким чином, загальна чисельність інфікованих в області від першого встановленого випадку складає 758 осіб.

Шановні жителі Вижниччини! Під час карантину, по можливості, залишайтеся вдома! Подбайте про себе та про своїх літніх родичів!