Станом на 22:30 год. 24.04.2020 року у Вижницькому районі за добу 23.04.2020 року не виявлено нових випадків інфікування COVID-19.

Тому, кількість відомих інфікованих в районі за даними ОДА й надалі складає 62 особи. Нагадаємо, що 8 осіб вже одужали, і 1 особа померла.

Наразі відома географія по 58 особам в районі:

- м.Вижниця – 4 особи;

- м.Вашківці – 7 осіб (1 летальний випадок);

- с.Мілієве - 19 осіб;

- с.Іспас – 7 осіб;

- с.Виженка - 2 особи;

- смт.Берегомет – 16 осіб;

- с.Замостя - 1 особа;

- с.Багна – 1 особа;

-с.Банилів – 1 особа.

Уточнену інформацію щодо географії по району надамо трохи згодом.

Медпрацівниками Берегометського ЦПМСД, було відібрано зразки біологічного матеріалу у 28 контактних осіб із підозрою на коронавірус для проведення тестування методом ПЛР. Результати із лабораторного центру очікуємо в найближчий час.

За останню добу в області виявили 109 нових випадків інфікування коронавірусною інфекцією. Таким чином, загальна чисельність інфікованих в області від першого встановленого випадку складає 1308 осіб.

Зверніть увагу, що 21 квітня була ухвалена постанова головного санітарного лікаря України, в якій ідеться про заборону відвідування цвинтарів. Кладовища будуть відкриті лише для поховання померлих. На таких церемоніях зможуть бути присутні не більше 10 осіб.

Шановні жителі Вижниччини! Під час карантину, по можливості, залишайтеся вдома! Подбайте про себе та про своїх літніх родичів!