З 1 липня 2016 року в Чернівецькій області розпочалася реалізації пілотного проекту Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) «Підтримка реформи децентралізації в Україні».

Проект спрямований на реалізацію ідей щодо надання послуг громадянам, для об’єднаних громад і громад, що мають бажання об’єднатися, на який Вижницька районна рада подала заявку з темою проекту «Виготовлення проектно-кошторисної документації на реконструкцію з добудовою внутрішніх вбиралень та актового залу у Вижницькій ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Юрія Федьковича м. Вижниця Вижницького району Чернівецької області».

В рамках реалізації проекту був відібраний підрядник на виконання необхідних робіт з виготовлення ПКД, з яким укладений договір та оплачено роботи за кошти GIZ на загальну суму 128,0 тис. грн. Реалізація проекту була завершена у січні 2017 року. Нами був успішно зданий звіт. Готова проектно-кошторисна документація передана у Вижницьку ОТГ для проведення необхідних робіт у Вижницькій ЗОШ.

Детальнішу інформацію про реалізацію пілотного проекту Німецького товариста міжнародного співробітництва  (GIZ) «Підтримка реформи децентралізації в Україні» у Чернівецькій області можна переглянути ТУТ.