Відповідно до розпорядження голови Чернівецької обласної ради, у суботу, 21 квітня, на території фізкультурно-оздоровчого комплексу «Олімпія» у Чернівцях відбулась ІІІ обласна Спартакіада серед депутатів обласної, районних, міських (міст обласного підпорядкування), сільських та селищних рад.
Змагання проходити з п’яти видів спорту: шахи, шашки, настільний теніс, міні-футбол та волейбол.

У надзвичайно напруженій боротьбі, з усіх видів спорту нам вдалося здобути призові командні місця, що в кінцевому результаті зробило нашу команду чемпіонами ІІІ Спартакіади серед депутатів Чернівецької області всіх рівнів.
Вижницький район представляла збірна команда із 23-х депутатів всіх рівнів та голів місцевих рад на чолі з головою Вижницької районної ради Михайлом Андрюком та його заступником Сергієм Вірстою.

У змаганнях з шахів наш район представляли Лучик Юрій Костянтинович та Гловацька Олена Павлівна – депутати Вижницької ОТГ.
У змаганнях з шашок честь району відстоювали депутат Банилівської сільської ради Кузяк Тетяна Іванівна та Моржук Андрій Георгійович депутат Вижницької районної ради.
У змаганнях з настільного тенісу за район виступали Гакман Віталій Дмитрович – депутат Вижницької ОТГ та Заришняк Анна Дмитрівна – депутат Берегометської селищної ради.
У змаганнях з міні-футболу брали участь: Попович Олексій Васильович – депутат Вижницької районної ради, Гакман Степан Олексійович – депутат Вижницької ОТГ, Кузь Петро Васильович та Чорногуз Іван Михайлович – депутати Банилівської сільської ради, Рибюк Богдан Васильович та Куржос Ілля Володимирович – депутати Берегометської селищної ради, депутати Коритненської сільської ради - Хованець Юрій Васильович і Хованець Василь Васильович.
У змаганнях з волейболу за район виступали: Андрюк Михайло Іванович – голова Вижницької районної ради, Вірста Сергій Дмитрович – заступник голови Вижницької районної ради, Дмитрюк Микола Дмитрович – депутат Вашківецької ОТГ, Соломко Василь Дмитрович – голова Банилівської сільської ради, Пигичко Микола Георгійович – голова Слобода-Банилівської сільської ради, Тесліцький Іван Васильович – депутат Вашківецької ОТГ, Козьмик Юрій Михайлович - депутат Слобода-Банилівської сільської ради, Машкевич Богдан Адамович – депутат Вижницької ОТГ, Терновецький Василь Васильович - депутат Вашківецької ОТГ.
Перед початком змагань, під звуки Державного Гімну, було проведено урочисте відкриття Спартакіади, де було оголошено склад суддівської колегії змагань. Із вітальним словом до учасників змагань звернувся керуючий справами Чернівецької обласної ради Микола Борець.
Як і минулого року, на базі команди Вижницького району, буде сформовано збірну команду депутатів Чернівецької області для участі в червні місяці у змаганнях Всеукраїнської спартакіади серед депутатів всіх рівнів.
Висловлюємо щирі слова подяки всім депутатам та головам, які прийняли участь у змаганнях та знову привели наш район до перемоги!!!