Представництво ЄС в Україні запускає спеціальний розділ на порталі «МЕТА» про переваги співробітництва Україна–ЄС. Його мета – інформувати українців про діючі програми підтримки та можливості, які ЄС надає Україні. Проект розробили в рамках національної комунікаційної кампанії Представництва ЄС в Україні "Прямуємо разом". 

У спеціальному розділі  «Україна – ЄС» МЕТА.ua збирає матеріали про підтримку ЄС комплексних реформ та історії успіху українців, які вже відчули переваги допомоги ЄС. У кожному з розділів щодня публікуватимуться останні новини. Окремо створено розділи «Гранти» та «Анонси», аби українці завжди були в курсі  можливостей навчання, розвитку бізнесу, участі у заходах, грантів та конкурсів від ЄС. Оголошення оновлюватимуться щопонеділка. 

«Європейський Союз всебічно підтримує Україну в реалізації реформ, у той же час надаючи нові можливості українцям у сфері освіти, культури та бізнесу. Нам важливо, аби українці знали, де знайти інформацію, та користувалися цими перевагами», ‒ прокоментував Керівник Програм співробітництва Представництва Європейського Союзу в Україні Беренд де Гроот. 
 
Підтримка України Європейським Союзом спрямована на побудову сильнішої економіки, сильнішого врядування та сильнішого суспільства. Ці напрямки поділяються на 16 тематичних секторів. Окремим напрямком підтримки є відновлення сходу України. Понад 50 проектів, що ЄС реалізує на сході України, відбудовують школи, лікарні, адміністративні приміщення, мости й дороги, розмінують території, надають гуманітарну допомогу, гранти на розвиток власної справи вимушеним переселенцям та багато іншого.  
 
Слідкуйте за новинами співпраці України та ЄС www.eu.meta.ua  
 
Для отримання додаткової інформації, звертайтеся до Олени Суходольської,
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..   


Довідкова інформація:
«Прямуємо разом» (англ. - Moving Forward Together) − комунікаційна кампанія Представництва ЄС в Україні. Її мета − підвищити обізнаність українців про результати та переваги співпраці України та ЄС за пріоритетними напрямками підтримки. Кампанія розроблена проектом «Комунікація Європи в Україні».

«Комунікація Європи в Україні» (Communicating Europe in Ukraine) – проект Представництва ЄС в Україні. Команда складається із 19 професіоналів у сфері комунікацій з Albany Associates(Великобританія), ECOMM Communication Consulting (Україна) та Portland PR (Великобританія). Тривалість проекту: 01.08.2017-31.07.2019.