18 травня, у Вижницькому будинку дитячої та юнацької творчості відбулося вручення премії «Надія України» учням, які стали переможцями різного рівня Всеукраїнських учнівських олімпіад, конкурсів, спортивних змагань.

Привітали учнів та їх наставників, а також вручили дипломи "Надія України" голова районної державної адміністрації Руслан Сенчук, голова районної ради Михайло Андрюк та голова Вижницької міської ОТГ Олексій Чепіль.

«Вже стало доброю традицією щороку нагороджувати кращих учнів за здобутки у навчанні та спорті, - сказав Руслан Сенчук, звертаючись до лауреатів. Коли ви берете участь у різних конкурсах та змаганнях, здобуваєте там, свої перші перемоги, то тим самим популяризуєте наш край, а отже робите посильний вклад у його краще майбутнє. Хочу висловити слова щирої подяки вашим вчителям, які навчають та допомагають відкрити ваш потенціал, а також батькам, які завжди є надійною підтримкою та опорою».

Під час свята відбулося нагородження вчителів, які підготували переможців олімпіад, конкурсів та змагань. Грамоти та подяки вручили начальник відділу освіти райдержадміністрації Михайло Андрич, голова районного комітету профспілки працівників освіти та науки Ярослав Борсук та спеціаліст відділу освіти, культури, медицини і спорту Вижницької міської ради Ольга Айвазовська.

Гарним подарунком для учнів та вчителів став виступ духового оркестру Чернівецької обласної філармонії.