Сьогодні, 25 травня – важливий день для всіх учнів!

І якщо школярі молодшого віку з нетерпінням чекають сигналу, який відпустить їх на довгоочікуваний відпочинок, то багато дев’ятикласників і випускників старшої школи цього дня почують свій останній шкільний дзвінок! А це означає, що прийшов час вирушити в нове, доросле, життя!
З цієї нагоди, голова районної ради Михайло Андрюк завітав на свято останнього дзвоника у Слобода-Банилівський навчально-виховний комплекс.
У своєму виступі він звернувся до цьогорічних випускників: «Запам’ятайте цей день і щиро подякуйте своїм учителям за все, що вони зробили для вас за довгі роки навчання! Нехай школа завжди зігріває ваші серця приємним спогадом про дитинство і юність. Повсякчас пам’ятайте: і ваші батьки, і наставники, і Вітчизна покладають на Вас великі сподівання, адже ви - наше майбутнє, майбутнє України!»
Відтак, Михайло Андрюк відвідав свято останнього дзвоника у Вижницькому коледжі прикладного мистецтва, а заступник голови районної ради Сергій Вірста побував на святі у Замостянській ЗОШ І-ІІІ ступенів.
Цьогоріч, Вижницький район налічує 420 випускників 11 класів.