Сьогодні, у КНП "Вашківецька лікарня реабілітації паліативної допомоги з поліклінічним відділенням" відкрили оновлене відділення реабілітації травматологічних хворих.
Приміщення капітально відремонтували, замінили комунікації, придбали нові ліжка. Отримувати допомогу тут одночасно зможуть 25 хворих. У майбутньому заклад планує працювати також із військовими, котрим необхідне фізичне та психологічне відновлення після повернення з фронту.
На відкриття оновленого відділення завітали голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко, начальник Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк, голова Вижницької районної ради Михайло Андрюк, начальник Вижницької РВА Михайло Чорней, голови територіальних громад тощо.
Як зазначив директор закладу Олег Мамалига, у відділенні є фізіотерапевтичний кабінет, лікувальні ванни та ерготерапія. В закладі працюють із пацієнтами після травм, неврологічних недуг, зокрема інсульту, а також невиліковно хворими.
Представники влади оглянули оновлені приміщення та привітали колектив медзакладу з такою подією та наголосили на важливості розвитку подібних установ у військовий час.
Також, принагідно, голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко вручив відзнаки обласної ради.