Голова Вижницької районної ради ветеранів Іван Бойко взяв участь у зустрічі обласного керівництва Буковини з ветеранським активом краю.

Представники обласної та районних ветеранських організацій зустрілися сьогодні із начальником обласної військової адміністрації Русланом Запаранюком і радником голови обласної ради Віталієм Савкіним. Говорили про активізацію співпраці громадської організації та органів влади. Зокрема, в питаннях надання соціальних та правових послуг, особливо тим, хто опинився через війну в складних життєвих обставинах.
?Чернівецька обласна організація ветеранів України об’єднує сьогодні у своїх лавах близько 200 тисяч ветеранів війни, праці, військової служби та пенсіонерів. Завдяки налагодженій роботі в первинних організаціях ветерани активно допомагають один одному в побуті, у розв’язанні питань щодо захисту їх прав та інтересів, організації дозвілля тощо.
Спілкуючись із ветеранським активом посадовці запевнили у всебічній підтримці діяльності організації та сприянні її розвитку.