Сьогодні у Вижницькому коледжі прикладного мистецтва ім. В.Ю.Шкрібляка відбулося підбиття підсумків реалізації спільного проекту «Облаштування волейбольного поля та благоустрій біля студмістечка», який реалізовувався в рамках Конкурсу підтримки ініціатив місцевих карпатських громад, що проводить Асоціація ОМС ЄВРОРЕГІОН "КАРПАТИ - УКРАЇНА" у партнерстві з Львівською, Закарпатською, Івано-Франківською та Чернівецькою обласними радами.
Проект реалізовувався у партнерстві з Вижницькою районною радою.
Результатами реалізації проекту стали створення нового, сучасного місця для заняття спортом - облаштовано волейбольне поле із спеціальним резиновим покриттям, встановлено лави для команд та глядачів, сміттєві урни, озеленено територію.
Відтак, в рамках відкриття волейбольного майданчику відбувся благодійний турнір з волейболу серед молоді Вижницького району, а всі вилучені кошти будуть спрямовані на забезпечення потреб Збройних Сил України.
Приємно, що на захід завітали заступник голови Чернівецької обласної ради Михайло Павлюк, депутат обласної ради Олександр Шкурідін, Вижницький міський голова Олексій Чепіль, помічник народного депутата України Максима Заремського Марія Кузьміна та в.о.голови ГО "Волонтери Вижниці" Людмила Мацюк .
Голова Вижницької районної ради Михайло Андрюк привітав присутніх від імені Правління Асоціації "Єврорегіон Карпати - Україна" та вручив подяки Вижницької районної ради за допомогу в реалізації проекту та за вагомий особистий внесок у розвиток волонтерського руху на Вижниччині.
Крім того, трьох викладачів мистецького коледжу відзначено подяками Чернівецької обласної ради за сумлінну працю, високий професіоналізм та значний особистий внесок у справу навчання молодого покоління.
Принагідно, посадовці оглянули Музей старожитностей та етнографії Буковинської Гуцульщини, який був модернізований в рамках реалізації іншого спільного проекту районної ради та мистецького закладу.