З метою гідного вшанування захисників та захисниць України, днями, голова Вижницької районної ради Михайло Андрюк спільно з головами Вижницької та Вашківецької міських територіальних громад Олексієм Чепілем та Миколою Перчем, особисто відвідали військовослужбовців 93 окремого батальйону територіальної оборони Вижницького району, який вже тривалий час перебуває на сході України.
Так, посадовці мали змогу особисто поспілкуватися з хлопцями, побачити умови їхнього пербування, а також визначити основні потреби військових, які вони зможуть допомогти вирішити.
Голови, від імені всіх представників місцевого самоврядування Вижниччини подякували хлопцям за службу та сміливість під час виконання бойових завдань та привітали з Днем захисників та захисниць України й Покровою Пресвятої Богородиці та вручили відповідні нагороди районної ради та територіальних громад. А також передали нагороди від районної військової адміністрації.
Крім того, було доставлено гуманітарну допомогу у вигляді продуктів харчування тривалого зберігання, засобів гігієни, медикаментів та теплих речей, також, Берегометська громада направила до батальйону генератор, а Вижницька громада надала оргтехніку та канцтовари.
Принагідно, голова райради Михайло Андрюк поспілкувався з депутатом районної ради Андрієм Бойчаком, який з перший днів проходить службу в Збройних Силах України, а також привітав з днем народження Володимира Валявського - голову ГО "Волонтери Вижниці" .