Тому продовжуємо звітувати про проведену нами роботу на волонтерському фронті.
І ось з чого складалася наша робота протягом крайнього тижня:
✅до нашого районного перевантажувального хабу надання допомоги, якмй організований у співпраці з ГО "Волонтери Вижниці" вже вкотре надійшла гуманітарна допомога, яку доставили наші надійні партнери та друзі з Румунії .❤??
Не перестаємо щиро дякувати хлопцям і дівчатам - волонтерам фонду Westfalische Genossenschaft Des Johanniter Ordens та організації GlobalMedic за надану допомогу!!! Ваша підтримка є дуже цінною для нас та наших захисників!!! Цінуємо нашу дружбу!!!?
✅частиною отриманого доукоплектували 2 авто, які попрямували до наших захисників в Чернігівську та Донецьку області;
✅крім того, не забуваємо підтримувати військовослужбовців, які знаходяться тут на місці - для них направили миючі засоби та каву з чаєм;
✅направили дитяче харчування та памперси до Миколаївської області;
✅️для забезпечення потреб вимушених переселенців - направили одяг до кінотеатру м.Вижниця, а для надання підтримки особам, які опинилися у скруті - направили памперси для дорослих, пральну машину та окремі медикаменти й медичні вироби до Вашківецького ЦПМСД;
✅️також, отримали гуманітарну допомогу від наших друзів латвійців з громадської організації " Laime Saime", за що висловлюємо їм щиру подяку!!! Дякуємо за дружбу та підтримку!!!!
Тому роботу не припиняємо!!!
Разом до Перемоги!!!❤????