Попри те, що у час війни відзначати важливі дати у календарі стало важко, щирі слова з побажаннями добра, миру та здійснення мрій лунають звідусіль.
На жаль у новорічну ніч не всі зможуть побачити своїх рідних й обійняти їх, але ми всі можемо побажати їм найважливішого навіть на відстані. Адже нашу єдність та незламність ніщо не зруйнує.
 
2022 рік був найважчим в історії незалежності України, але ми довели, що здатні на неймовірні речі. Увесь світ сьогодні знає, що українці могутні, незламні та вільні. Разом ми обов’язково здолаємо ворога. Віримо у нашу перемогу! Дякуємо захисникам та захисницям, волонтерам, журналістам та всім, хто продовжує працювати на економіку нашої держави.
 
Я щиро вітаю всіх з Новим роком 2023 роком. Нехай жодні повітряні тривоги, відсутність світла чи тепла не стають на заваді вашим планам. Мирного неба та світлого майбутнього.
 
Пам’ятаймо, що ми сильні і незламні. Бережемо свою свободу та гордість. Молимося за нашу Україну і за кожного воїна та з нетерпінням чекаємо на всіх вдома!!!
Загадуємо бажання одне на всіх! Зі святом! З новим 2023 роком!
 
З повагою,
Голова Вижницької районної ради Михайло Андрюк