Наповнення практичним змістом угод та меморандумів про партнерство та співпрацю є пріоритетним завданням організацій-парнерів підписантів таких документів. Адже тільки так прості папірці оживають та стають дієвим інструментом на шляху до реалізації поставлених цілей.

Завдяки міжнародній співпраці між Вижницьким районом та Кендзежинсько-Козельським повітом Опольського воєводства Республіки Польща, вдалося реалізувати проект із організації безперебійного живлення організацій-партнерів Вижницької районної ради.

Так, сьогодні, головою Вижницької районної ради Михайлом Андрюком та головою Вижницької районної державної адміністрації Сергієм Чеботарем передано в користування КП "Ком-сервіс" Вижницької районної ради, Вижницького коледжу прикладного мистецтва ім.В.Ю.Шкрібляка та Вижницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги - генератори різної потужності.

Дане обладнання дасть змогу не блокувати роботу установ на період відключень електроенергії та забезпечити безперебійне теплопостачання до КНП "Вижницька БЛІЛ", Вижницького ліцею та власне й отоплення приміщень Вижницького коледжу прикладного мистецтва ім.В.Ю.Шкрібляка. А встановлення генератора у Вижницькому місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги - вчасно та якісно отримувати юридичні послуги громадянам.