В січні голова Вижницької районної ради Михайло Андрюк спільно з депутатом районної ради Олексієм Труфином та генеральним директором КНП "Вижницька БЛІЛ" Федором Митринюком, перебували з робочим візитом у місті Легіоново Мазовецького воєводства Республіки Польща, яке є другом та партнером Вижницького району ще з 2018 року.
В доробку даного парнерства вже є реалізовано декілька спільних проєктів у галузі культури та безпеки.
 
Як підсумок, сьогодні, від імені польських колег, очільники районної влади Михайло Андрюк та Сергій Чеботар - передали для потреб медиків з КНП "Вижницька БЛІЛ" карету швидкої медичної допомоги Mercedes-Benz SPRINTER 316 CDI та 2 набори дихальних апаратів. А, для потреб рятувальників, а саме добровільних пожежних команд сіл Іспас та Мілієве Вижницької міської територіальної громади - уніформу, теплі куртки, взуття та шоломи, а також багатоцільові інструменти.
 
Варто зазначити, що це вже третій спеціалізований автомобіль, який передає влада Легіоново на Вижниччину. Восени, від добровільної пожежної команди міста Легіоново передано для потреб 4 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС спеціальний автомобіль “Nissan Terrano”, а у 2019 році Вижницький район отримав пожежний автомобіль STAR 266 GBA 4/16, вмістимістю 4 тони води та з високою прохідністю, що особливо важливо для гірських населених пунктів.
 
В свою чергу, голова Вижницької міської ради Олексій Чепіль щиро подякував районній владі та місту Легіоново за надану підтримку медичній та безпековій галузям громади.
 
Начальник Вижницького районного управління ДСНС України Олександр Ткач, запевнив присутніх, що докладе максимум зусиль аби така співпраця і надалі тривала.
А генеральний директор КНП "Вижницька БЛІЛ" Федір Митринюк закликав голів всіх територіальних громад брати приклад з Банилівської територіальної громади, і так само як вони, допомагати районній лікарні покращувати якість надання медичних послуг на теренах району.