Минулого тижня голова Вижницької районної ради Михайло Андрюк спільно із заступником голови Чернівецької обласної ради Миколою Гуйтором та головами Вашківецької міської ради Миколою Перчем та Селятинської сільської ради Валерієм Полянчуком перебували з робочим візитом у Сучавському повіті Румунії.
В ході візиту вони відвідали комуни Балківці та Ізвоареле-Сучевей, з якими активно співпрацює Вижницький район, де поспілкувалися з румунськими колегами стосовно можливості впровадження спільних розвиткових проєктів. Відтак, виділено ряд ідей, над втіленням яких буде будуватися наступна співпраця.
 
Крім того, представники місцевого самоврядування Буковини завітали до Сучавської повітової ради, де провели робочу зустріч з головою повітової ради Георге Флутуром.
 
Принагідно, від імені всього українського народу, наші посадовці подякували румунському народу за надану підтримку та допомогу українцям з початку повномасштабного вторгнення росії.
 
Також, було оглянуто будівництво під'їзної інфраструктури до майбутніх пунктів пропуску на українсько-румунському кордоні - "Шепіт - Ізвоареле-Сучевей" та "Руська-Улма".
 
Важливо, що ці два пункти пропуску знаходяться на території Вижницького району, а запуск їхньої роботи неабияк пожвавить розвиток району.