Цей святковий день присвячений усім працівникам житлово-комунальних господарств, які виконують вкрай необхідну справу – забезпечення життєдіяльності територіальних громад та надання різних послуг. Саме працівники цієї галузі роблять все можливе для того, щоб життя кожного українця було комфортним, зручним та безпечним. Вони цідодобово працюють для того, щоб забезпечити життєдіяльність українських міст, і війна не зупинила їх.
Комунальні блага стали настільки звичними, що ми не замислюємось, якою важкою працею забезпечується стабільна робота комунального господарства. Сьогодні важко уявити життя без роботи цих служб. Працівники комунальних підприємств піклуються, щоб у наших домівках була вода, щоб тішили око прибрані вулиці та парки.
 
Цей день – прояв уваги та поваги до людей, які своєю непростою щоденною працею забезпечують затишок і комфорт в наших домівках, які щодня докладають усіх зусиль, щоб ми бачили чисті та охайні вулиці, двори та під’їзди. Їхня робота – як повітря. Поки вона виконується – її не помічають, та кожен мінімальний збій у цій системі відразу викликає шквал емоцій у споживачів.
 
Дякуємо вам за нелегку працю і від щирого серця бажаємо міцного здоров’я, добробуту і достатку, впевненості у завтрашньому дні, миру і злагоди!
 
З повагою,
Голова Вижницької районної ради Михайло Андрюк