Вже не вперше наш спільний з ГО "Волонтери Вижниці" перевантажувальний хаб надання допомоги організовує поїздки до наших військовослужбовців на схід.
Так, протягом крайніх днів голова Вижницької районної ради Михайло Андрюк спільно з головою Вижницької районної державної адміністрації Сергієм Чеботарем, вчергове особисто відвідали військовослужбовців 93 окремого батальйону територіальної оборони Вижницького району, який вже майже рік несе службу на сході України.
Цього разу до них доєдналися голова Брусницької територіальної громади Василь Шемчук та депутат районної ради Олексій Труфин.
 
Відтак, голови, особисто побачили умови в яких наразі перебувають військові та обговорили основні напрямки необхідної для хлопців допомоги, адже нещодавно батальйон змінив місце своєї дислокації.
 
Крім того, ними було доставлено допомогу у вигляді продуктів харчування тривалого зберігання, речей першої необхідності - одягу, взуття, засобів гігієни, тентів, армованої плівки, молочних та м'ясних виробів, води тощо.
 
В свою чергу наші військові, представники районної влади та хабу щиро дякують за допомогу в організації цієї поїздки:
✅️водію-волонтеру Василю Куташу;
✅️Благодійній організації "БФ "Український спротив" за продукти харчування та речі першої необхідності;
✅️ТОВ "АГРОФІРМА "КАЛИНА" та її керівниці Ользі Шемчук за надану воду та м'ясо-молочні вироби.
 
Разом тільки вперед до Перемоги!!!