Тому ми продовжуємо звітувати про діяльність нашого спільного з ГО "Волонтери Вижниці" перевантажувального хабу надання допомоги.
Ось, що ми робили протягом крайніх днів:
✅вже традиційно отримали допомогу від наших надійних партнерів та друзі з Румунії .❤????????
Тому ми не перестаємо щиро дякувати хлопцям і дівчатам - волонтерам фонду Westfalische Genossenschaft Des Johanniter Ordens та GlobalMedic, а особливо їхній координаторці Анні-Марії за надану допомогу та співпрацю!!!
Ваша підтримка є надзвичайно цінною для нас та наших захисників!!! Цінуємо нашу дружбу!!!????
 
✅️завдяки жителям с.Замостя Курику Івану Дмитровичу та Курику Юрію Дмитровичу ми змогли направити на передову теплі толстовки та газові балони;
 
✅️відтак, завдяки отриманій допомозі:
 
????направили до Вашківецької громади - продукти харчування для приготування смаколиків нашим захисникам;
 
????доукоплектували 2 авто, які попрямували до наших відважних воїнів-захисників;
 
????крім того, організували ще 2 поїздки з допомогою до хлопців (про них ми вже писали раніше);
 
✅️вчергове, з ініціативи начальника районної військової адміністрації Сергія Чеботаря у співпраці з нашим хабом, було отримано від благодійної організації "Волонтерський щит Буковини" - одяг.
 
✅️приємним стало запрошення від ГО "Центр розвитку громад. Ідея. Дія. Результат" взяти участь в дводенному тренінгу "Школа волонтерів", де ми радо презентували майбутнім волонтерам роботу нашого хабу;
 
✅️також, долучилися до організації майстер-класів з писанкарства та Великодньої випічки, які проходили в музеї старожитностей та етнографії Буковинської Гуцульщини ВФКМТД імені Василя Шкрібляка.
 
Отож, роботу не припиняємо!!!
Разом до Перемоги!!!❤????????????????