Протягом трьох днів на центральному стадіоні міста Вижниця проходитиме унікальний Всеукраїнський фізкультурно-оздоровчий захід серед здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти - «Козацька ліга», який започаткований Комітетом з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.
Відтак, вчора за участі керівництва районної та місцевої влади та представників Чернівецького обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України відбулося урочисте відкриття даного заходу.
 
Як повідомляють організатори, на участь у змаганнях зареєстровано 42 команди, які представлять 31 заклад професійної (професійно-технічної) освіти з 16 регіонів України.
 
Метою "Козацької ліги" є проведення сучасних фізкультурно-оздоровчих заходів для залучення до рухової активності здобувачів освіти закладів професійної (професійно-технічної) освіти. Змагання проводяться в два етапи: перший – відбірковий, проводиться на рівні областей, другий етап – фінал, проводиться на всеукраїнському рівні.