День захисту дітей - надзвичайно важливе свято на сторінках календаря професійних свят та пам'ятних дат. Це ще один вагомий привід аби нагадати нам, дорослим, що діти - це найцінніше, що є в нашому житті! Адже вони - наше майбутнє, продовження нації надзвичайних людей - українців.
Протягом крайнього тижня, наша діяльність була націлена на забезпечення першочергових потреб дітей позбавлених батьківського піклування, дітей-сиріт, дітей, які виховуються у прийомних сім'ях, дитячих будинках сімейного типу та в сім'ях, які перебувають в складних життєвих обставинах.
 
Відтак, завдяки співпраці нашого спільного з ГО "Волонтери Вижниці" перевантажувального хабу надання допомоги з благодійними організаціями Johanniter Mission Siret, GlobalMedic, БО "БФ "Український спротив", БО "Волонтерський щит Буковини" та ТОВ "Біонеріка" вдалося надати продуктові набори всім вищевказаним категоріям дітей через служби у справах дітей всіх дев'яти територіальних громад Вижницького району.
 
Крім того, сьогодні, очільники районної влади завітали до Вижницької спеціалізованої школи-інтернат І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів художньо-естетичного циклу ім.Н.Яремчука аби привітати дітей зі святом та передали дітям 1-6 класів іграшки, солодощі та одяг.