З нагоди відзначення Дня захисту дітей на площі Героїв Майдану міста Вижниця влаштовано справжнє свято для найменших жителів нашого краю.
Для діток організовані різні локації, де можна було познайомитися зі справжніми рятівниками, поліцейськими та медиками, оглянути спецтехніку Вижницького районного відділу ГУ ДСНС України в Чернівецькій області, Вижницького районного відділу поліції ГУНП в Чернівецькій області, Вижницької районної Товариства Червоного Хреста України тощо.
 
Крім того, відбувся конкурс кращого малюнку на асфальті, діяв дитячий бібліомайданчик, проводились різноманітні рухливі ігри та майстер-класи від Вижницького будинку дитячої та юнацької творчості й дитячої бібліотеки.
 
Привітати дітей та учасників свята завітали керуюча справами виконавчого апарату Вижницької районної ради Олена Чепух, заступниця начальника Вижницької РВА Ганна Гринчук та Вижницький міський голова Олексій Чепіль.
 
Продовжилась святкова програма концертом маленьких зірочок Вижниччини, показом мультфільмів для найменших у кінотеатрі та звітним концертом Вижницької мистецької школи.