Захоплююче, фантастично, неординарно, надихаюче... Саме так реагують на витвори мистецтва студентів Вижницький фаховий коледж мистецтв та дизайну імені Василя Шкрібляка прості, можливо далекі від мистецтва люди.
Сьогодні стартував захист дипломних робіт у Вижницькому фаховому коледжі мистецтв та дизайну імені Василя Шкрібляка - надзвичайна подія в житті кожного студента.
 
Протягом двох днів випускники мистецького закладу демонструватимуть свій досвід, майстерність, талант та уміння показати себе... Все, чого вони змогли навчитися за роки студенства.
 
Вижницька районна рада тісно співпрацює з даним навчальним закладом вже більше п'яти років, і в доробку партнерства є вже реалізовано чимало проєктів в напрямку збереження та популяризації історико-культурної спадщини Вижницького району. Тому пропустити таку важливу подію ми просто не могли.
 
Аби надихнутися на реалізацію нових цікавих проєктів, на запрошення дирекції навчального закладу захист дипломних робіт відвідали заступник голови Вижницької районної ради Сергій Вірста та керуюча справами виконавчого апарату районної ради, проєктна менеджерка Олена Чепух.
 
Сьогодні переглянуто більше 30 дипломних проєктів. Загалом же, протягом двох днів їх буде продемонстровано біля ста.
Тому щиро запрошуємо всіх, кому цікава культурна спадщина нашого краю до перегляду дипломних робіт та й власне до навчання у Вижницькому фаховому коледжі мистецтв та дизайну імені Василя Шкрібляка, адже тут скоро стартує вступна кампанія.