Назар Ориняк маючи значний досвід роботи на меблевій фабриці, займаючи посади столяра, інженера технолога, також був керівником цехів столярного, малярного та цеху обтяжки меблів, паралельно виконував обов’язки менеджера з продажу, вирішив в минулому році започаткувати власну справу. Підприємець для старту бізнесу скористався урядовою програмою єРобота «Власна справа».

За кошти гранту підприємець закупив необхідне обладнання, створив  три нові робочі місця – два столяри у меблевому цеху та у магазині з продажу меблів у м.Кіцмань.

Власні кошти підприємець використав для сплати оренди та оплати заробітної плати найманим працівникам, сплати податків.

Таким чином на Кіцманщині запрацювало меблеве виробництво та магазин з продажу меблів.

Тепер роботодавець подав документи на отримання компенсації витрат у розмірі ЄВ.

Нагадуємо, що подати заявку по будь-якій програмі урядового проєкту єРобота можна прямо зараз через портал Дія. Детальна інформація щодо умов програми «Власна справа» знаходиться тут.

З інформацією про нову урядову програму, яка стартувала 10 квітня поточного року для ветеранів та їх подружжя, можна ознайомитись також на нашому порталі у розділі «Грант для ветеранів». Єдина умова всіх програм - це створення нових робочих місць, що сприятиме прискоренню відновлення економіки України. 

У разі виникнення запитань фахівці служби зайнятості оперативно допоможуть у Telegram-каналі онлайн-підтримки https://t.me/+Ywd0Jm4NytkzNDcy.