З нагоди відзначення першої річниці співпраці між Вижницьким районом та Кендзежинсько-Козельським повітом Опольського воєводства Республіки Польща, депутатська делегація з Вижниччини на чолі з головою Вижницької районної ради Михайлом Андрюком відвідала польських колег.
 
В ході візиту, відбулося декілька робочих зустрічей голови райради з головою повітової ради Павлом Маселком та його заступниками. Сторони підбили підсумки своєї співпраці за минулий рік та окреслили дорожню карту співробітництва на найближчу перспективу, адже сфера співпраці дуже широка.
 
Також, обранці з Вижниччини побували на сесії Кендзежинсько-Козельської повітової ради, де мали змогу побачити як працюють їхні колеги, приймаючи те чи інше рішення.
 
Користуючись нагодою, Михайло Андрюк щиро подякував польському народу та жителям Кендзежинсько-Козельського повіту, зокрема, за підтримку та надану допомогу українцям з початку повномасштабного вторгнення росії на територію України.
 
"Хоча війна в Україні ще триває, проте ми щиро віримо у нашу Перемогу! А з такою підтримкою - це обов'язково відбудеться! Ми спільно відбудуємо нашу державу та відкриємо нову сторінку в історії відносин між Польщею та Україною", - зазначив Михайло Андрюк.
 
В свою чергу Павел Маселко зазначив, що дане партнерство є містком на шляху до інтеграції всіх народів, що особливо важливо в умовах збройних конфліктів та запевнив у подальшій підтримці та співпраці.
 
Як підсумок, досягнуто попередніх домовленостей щодо реалізації спільних транскордонних проєктів та розширення кола партнерів.