На базі Вижницької районної організації Товариства Червоного Хреста України відбувся обасний захід для місцевих організацій Чернівецької обласної організації Товариства Червоного Хреста України з обміну досвідом щодо успішного впровадження практик для забезпечення потреб малозабезпечених, маломобільних та внутрішньо-переміщених осіб тощо, в рамках програми BraVo - розвиток організацій та волонтерства ТЧХУ.
Досвідом роботи в гуманітарній сфері та співпраці з червонохрестівцями ділився й голова Вижницької районної ради Михайло Андрюк, голова районної ради ветеранів Іван Бойко, представники Вижницької міської ради.
 
В своєму виступі голова райради щиро подякував за співпрацю та підтримку очільницям обласної та районної організаціям ТЧХУ Мирославі Островецькій та Ользі Майстрюк, адже спільно вдалося чимало що зробити для жителів та гостей Вижниччини.
 
Відтак, аби наочно побачити результати діяльності Вижницької районної організації ТЧХУ, гості відвідали соціальну пральню, побачили кімнати психосоціальної підтримки та ознайомились з роботою мобільних медичних бригад, які працюють у гірській місцевості.