У поліклініці створено сучасні та комфортні умови для лікарів та пацієнтів. Як зазначають у медзакладі, ремонтні роботи повністю проведені за кошти лікарні.

Основне завдання лікарів поліклінічного відділення – це кваліфікована консультативно–діагностична та лікувальна допомога населенню. В поліклініці разом з лікувальною роботою проводиться і профілактична робота: попередні, періодичні медичні огляди працівників зайнятих на роботах, які - пов’язані зі шкідливими та небезпечними умовами праці, та декретованих контингентів населення (включно працівників шкільних та дошкільних  закладів, працівників кафе, ресторанів, магазинів).

Форми і методи надання спеціалізованої допомоги щороку вдосконалюються, поліклініка має можливість проводити всі сучасні методи обстеження.

Для безкоштовної консультації чи обстеження необхідна наявність електронного направлення від сімейного лікарня або лікаря вузької спеціальності. У випадку потреби у консультації кількох спеціалістів, запис проводиться до кожного з них за окремим електронним направленням.

Возможно, это изображение осветительное оборудование, больница и внутри помещения