Ураховуючи значну роль працівників державної податкової служби України в реалізації державної податкової політики, 25 червня 2020 року встановлено професійне свято – День податківця України, яке відзнається щороку 2 липня (Указ Президента України №252/2020).
Діяльність співробітників податкових органів сьогодні важлива, як ніколи - під час війни їх робота стала ще більш відповідальною, оскільки наповнювати казну і підтримувати економіку зараз ще більш необхідно.
 
Податкова служба працює в Україні з 1990 року, але професійне свято для її співробітників було встановлено лише в 2000 році. Спершу свято відзначалося 30 жовтня, потім дата була перенесена на 2 липня, також змінювалася і його назва у зв'язку з реорганізацією Служби.
 
Тож, шановні податківці! Вітаю з професійним святом! У цей святковий день бажаю Вам і вашим родинам міцного здоров'я, мирного неба над головою, щастя і благополуччя, здійснення всіх мрій і бажань, творчої наснаги в нашій нелегкій роботі, професійної досконалості і впевненості у завтрашньому дні.
 
З повагою,
Голова Вижницької районної ради Михайло Андрюк