Визначено чергових переможців урядової програми «Власна справа», які подавали заяви на отримання мікрогрантів у 11 періоді, який тривав з  19 червня по 2 липня поточного року, а також доопрацьовані заявки, подані у попередніх періодах.

У Чернівецькій області 14 переможців. Це підприємці, які будуть розширювати продуктові магазини, а також магазин цифрової техніки, меблевий магазин, косметики, жіночого одягу та онлайн-магазин товарів для рукоділля. А також грантові кошти допоможуть відкрити кабінет корекції фігури, літнє кафе,  буде облаштована дитяча кімната на літній терасі кафе-піцерії.

Враховуючи подання великої кількості заяв на отримання мікрогрантів, поданих в межах одного періоду, що значно перевищують законодавчо встановлений розмір фінансування даної програми, Державним центром зайнятості, відповідно до абзацу другого пункту 18 Порядку було прийнято рішення розглядати заявки за програмою «Власна справа»  з урахуванням ранжування по кількості балів заяв, поданих в один період, по яких відсутні підстави для відмови в наданні мікрогранту. Прийняття рішення по таких заявах буде здійснюватися у наступних періодах, в межах кінцевого строку, без повторного їх оцінювання.

Файл з переліками номерів заяв, які набрали найбільшу сукупну кількість балів та по яких перенесено прийняття рішення можна завантажити тут

Нагадуємо, що подати заявку за програмою урядового проєкту єРобота можна прямо зараз через портал Дія. Детальна інформація щодо умов програми «Власна справа» знаходиться тут.

З інформацією про нову урядову програму, яка стартувала 10 квітня поточного року для ветеранів та їх подружжя, можна ознайомитись також на нашому порталі у розділі «Грант для ветеранів». Єдина умова всіх програм - це створення нових робочих місць, що сприятиме прискоренню відновлення економіки України. 

У разі виникнення запитань фахівці служби зайнятості оперативно допоможуть у Telegram-каналі онлайн-підтримки https://t.me/+Ywd0Jm4NytkzNDcy. 

 

Більше інформації на сайті Чернівецького обласного центру зайнятості