Підприємниця Крістіна Гайка з Чернівців впродовж 6 років займається  виготовленням продуктів здорового харчування під торговою маркою Гавра. Підприємниця скористалася урядовою програмою єРобота «Власна справа», отримала мікрогрант та запустила новий напрям діяльності - виготовлення шоколаду без додавання цукру.

За словами Крістіни, тенденція до здорового харчування з кожним роком набирає все більших обертів.

- Шоколад є одним із найпопулярнішим видів солодощів, проте на ринку вкрай малий вибір якісного шоколаду без доданого цукру. Окрім шанувальників здорового способу життя, є велика кількість людей, які мають рекомендації уникати споживання доданого цукру в лікувальних цілях, - розповідає жінка.

За кошти гранту підприємниця закупила необхідне обладнання, яке  необхідне для подрібнення какао-масла та какао-тертого, а також з допомогою якого можливо буде здійснити коншування шоколаду. Окрім цього машину, яка дозволить темперувати шоколад у професійних цілях.

Маючи п’ятеро найманих працівників, підприємниця взяла на роботу ще двох працівників, які займаються виготовленням шоколаду.

У планах підприємниці випустити 5 смаків шоколаду, через півроку зібрати зворотній зв’язок від клієнтів щодо їхньої вдоволеності асортиментом та смаком. Проаналізувавши отриману інформацію розширити та видозмінити асортимент до 8-10 смаків.

Нагадуємо, що подати заявку за програмою урядового проєкту єРобота можна прямо зараз через портал Дія. Детальна інформація щодо умов програми «Власна справа» знаходиться тут.

З інформацією про нову урядову програму, яка стартувала 10 квітня поточного року для ветеранів та їх подружжя, можна ознайомитись також на нашому порталі у розділі «Грант для ветеранів». Єдина умова всіх програм - це створення нових робочих місць, що сприятиме прискоренню відновлення економіки України. 

У разі виникнення запитань фахівці служби зайнятості оперативно допоможуть у Telegram-каналі онлайн-підтримки https://t.me/+Ywd0Jm4NytkzNDcy.