Отож, протягом крайніх тижнів ми отримали одяг та продукти харчування тривалого зберігання від небайдужих людей, зокрема з Польщі від Віктора Кусяка та Василя Бербенюка, та з Італії від Руслана Ільчука.
Крім того, ми вчергове отримали допомогу від наших надійних партнерів та друзів з Польщі - Голдапської повітової ради Вармінсько-Мазурського воєводства та Фонду "Пуща Ромінтська" - 3 транспортні засоби (про них ми писали окремо раніше), білизну та взуття.
 
Також, завдяки нашій співпраці з Чернівецькою обласною організацією Товариства Червоного Хреста України та Червоним Хрестом Нижньої Австрії - автопарк наших районних медичних закладів поповнився 4 автомобілями швидкої медичної допомоги (про них також окремо писали раніше).
 
✅️відтак, завдяки отриманій допомозі:
????направили допомогу нашим захисникам на 10 різних напрямків по лінії фронту - продукти харчування, засоби гігієни, речі першої необхідності, воду тощо;
????не забуваємо допомагати військовослужбовцям, які проходять службу на території нашого району;
????також, не обминаємо увагою й медичні заклади нашого району. Згідно отриманих запитів ми направили допомогу до КНП "Вижницька БЛІЛ" й КНП "Вашківецька лікарня реабілітації паліативної допомоги з поліклінічним відділенням" - засоби особистої гігієни, медикаменти та засоби медичного призначення, велотренажер, пледи, білизну тощо;
????турбуємося й про тих, хто перебуває в скруті - направили допомогу у вигляді одягу, продуктів харчування тривалого зберігання та засобів гігієни до КУ "Центр надання соціальних послуг" Вижницької громади та до КЗ "Харківській обласний центр соціальної підтримки дітей та сімей "Гармонія";
????згідно запитів направили допомогу до Берегометської, Селятинської, Путильської та Брусницької територіальних громад.
????прозвітували про свою діяльність за 6 місяців 2023 року під час засідання 19 сесії Вижницької районної ради, яка відбулася 13 липня.
 
Щиро дякуємо всім за надану підтримку та допомогу!!!
Разом тільки вперед й до Перемоги!!!❤????????????????
 
Більше фото на нашій сторінці в соціальній мережі Facebook.