Добра усмішка або щирий сміх подовжують людське життя. Та й, здається, спокійно долає життєві негаразди тільки та людина, яка може їх висміяти. Творча спадщина нашого народу свідчить про те, що у недобрі часи гумор допомагав йому вистояти у нелегкій боротьбі за своє існування. Під час Великої Вітчизняної війни, усмішки Остапа Вишні не тільки звеселяли солдатів, а й дарували їм надію на перемогу. Отже, гумор дозволяє людині залишатися людиною попри всі негаразди.

Те, чого досягли ці звичайні хлопці з Берегомету, лише підтверджує відому істину: якщо дуже чогось хотіти і йти до здійснення своєї мети досить довго і наполегливо, то обов’язково її досягнеш. 
Команда “Стоп-кадр” існує 15 років. Вона є двічі чемпіоном у змаганнях шкільних команд КВН ЮІР, є учасником Ліги Сміху і має ще багато різних титулів.
Тому, з нагоди відзначення п’ятнадцятиріччя створення команди «Стоп-кадр», 14 липня, в селищі Берегомет відбувся творчий вечір команди.
На захід завітав заступник голови районної ради Сергій Вірста. Від імені районної влади він вручив почесні грамоти учасникам команди та подякував за невтомний труд та гумористичній ниві.
«Радий з того, що наша Вижниччина теж має талановитих гумористів, які вже понад 15 років прославляють не тільки наш район, а й весь Буковинський край – це команди «Торнадо-Люкс», "Стоп-Кадр", "Торпедо-Плюс". Головним завданням влади є збереження вашого надбання та його примноження для наступних поколінь.» - у своєму виступі зазначив Сергій Вірста.

Довідково:
Творцем команд є шкільний вчитель німецької мови Берегометської гімназії Анатолій Запаранюк. Щоразу склад команд формують учні.