Підприємець Роман Канєв за фахом економіст, має досвід роботи у сфері послуг, а ще має пасіку. Щоб розвивати власну справу, чоловік взяв учать в урядовому проєкті «єРобота» і нині реалізовує свою бізнес-ідею.

         Бджільництво – прибуткова справа, переконаний підприємець. Адже мед – унікальний продукт. Його цілюща сила відома здавна, як і лікувальні властивості інших продуктів бджільництва, зокрема, прополісу, пилку тощо. Тож і попит на мед завжди є.

         За грантові кошти Роман Канєв спланував цьогоріч закупити 100 вуликів, щоб розширити пасіку, а також електричну медогонку, рамки, решітки для збору прополісу, пилкозбірник, найняти ще двох працівників та реалізовувати медову продукцію в більшій кількості. Адже підприємець продає мед вже три роки поспіль. Після подачі заявки через портал державних послуг «Дія» Роман Канєв успішно пройшов перевірку ділової репутації та оцінку бізнес-плану, після чого отримав позитивне рішення про надання мікрогранту у розмірі 250000 гривень.

         Нині підприємець виконує умови програми і прагне в майбутньому вийти на промисловий рівень виробництва меду.

         Більше про грантову програму «Власна справа» можна дізнатися тут -https://bit.ly/42GyUSP.  Якщо є запитання, пишіть у Telegram «Підтримка ДЦЗ#Чернівці» - https://t.me/+E0ApjATU1y82YmVi