Сьогодні, у місті Вижниця відбулася непересічна подія - свої дрері відчинив Центр допомоги "Мрія та Перемога".
Засновниками центру є МБО "Благодійний фонд захисту жінок і дітей "Шішіралей" на чолі з Людмилою Онофриєсе та ГО "Прихисток "Вижниця", яку очолюють Олександр Таушер та Марія Кузьміна.
В Центрі допомоги "Мрія та Перемога" надаватимуть всебічну допомогу жінкам та дітям, які перебувають в скрутних життєвих обставинах чи постраждали від домашнього насильства. Також, необхідну психологічну допомогу надаватимуть й військовослужбовцям, які потребують реабілітації та повторної соціалізації у суспільство. Тут наразі вже облаштовано кімнати для проживання та відпочинку жінок й дітей, кухню, санвузли. Також, частково вже обладнані кабінети для роботи лікарів, психологів та інших необхідних спеціалістів.
 
Це стало можливим завдяки співпраці благодійного фонду "Шішіралей" з програмою USAID, та благодійниками із США, Мілану, Румунії, Бельгії, а також сприяння районної влади.
 
Привітати засновників Центру з успішним стартом завітали керуюча справами виконавчого апарату Вижницької районної ради Олена Чепух, народний депутат України Георгій Мазурашу, начальник районної військової адміністрації Сергій Чеботар та голова Вижницької районної організації Товариства Червоного Хреста України Ольга Майстрюк.
 
Тож незабаром, після доукомплектації приміщень та дооформлення необхідних документів Центр допомоги "Мрія та Перемога" запрацює на повну потужність.
Також, в Центрі один раз на місяць, буде надаватися медична консультація від партнерів з Хорватії - клініки "KLINICKA BOLNICA DUBRACA".