Протягом 9-10 вересня з ініціативи голови Кам'янець-Подільської районної ради Михайла Сімашкевича, у місті Кам'янець-Подільський Хмельницької області тривала міжнародна конференція на тему: "Соціальна підтримка людей в Україні".
У заході взяв участь голова Вижницької районної ради Михайло Андрюк.
Запрошеними на міжнародну конференцію також були: голова Міжнародної федерації соціальних працівників Європи Анна Радулеску (Румунія), провідний експерт у сфері соціальної роботи Герберт Паулішін (Австрія), радник Прем'єр-міністра України Ольга Лукач, народний депутат України Микола Стефанчук, представники Хмельницької обласної ради та обласної військової адміністрації, обласних та районних рад різних куточків України.
 
Михайло Сімашкевич презентував присутнім створений у Кам'янці-Подільському Громадський центр соціальної підтримки та соціальний магазин, у якому будь-який житель району − місцевий чи ВПО − може долучитися до спільної волонтерської справи, отримати накопичувальні бали та відповідну кількість гуманітарної допомоги. Саме такий європейський підхід до соціальної підтримки населення є найбільш дієвим та сприяє об'єднанню громадян. Реалізація даного проекту стала можливою завдяки співпраці з міжнародною федерацією соціальних працівників Європи Кам'янець-Подільської районної ради.
 
Як зазначає голова Вижницької районної ради Михайло Андрюк, проведення такого заходу стало дієвим майданчиком для обміну досвідом діяльності районних рад як в період військових дій, так і після проведення адміністративно-територіальної реформи.
 
 
 
 
 
 
 
 
равится
 
 
 
Комментировать
 
 
Поделиться