Сьогодні, 1 жовтня, у День захисників та захисниць України, що збігається зі святом Покрови Пресвятої Богородиці та Днем козацтва, ми адресуємо свої привітання захисникам, героям та патріотам, які сміливо відбивають атаки ворогів та захищають суверенітет нашої країни, охороняючи Батьківщину від окупації.
Також, щорічно в першу неділю жовтня ми приєднуємося й до поздоровлень і привітань на адресу всіх, хто причетний до територіальної оборони України.
Шановні захисники та захисниці України! Ви довели, що ви є гідними нащадками українського козацтва. Щиро бажаю Вам міцного здоров’я, незламного духу та мирного неба!
 
У сьогоднішніх нелегких обставинах життя українського народу ми просимо Пресвяту Владичицю про її Покров над нами. Бажаю всім нам козацьких вчинків, перемог та глибокої духовності. Нехай прагнення відстоювати свою волю та незалежність і надалі буде неодмінною рисою українців!
 
Цього дня о 9:00 вся Україна зупиниться на одну хвилину, щоб мовчанням вшанувати пам’ять наших співгромадян, які загинули, захищаючи нашу державу та український народ.
 
Вічна пам’ять загиблим!!!
Вічна Слава захисникам та захисницям України!
 
З повагою,
Голова Вижницької районної ради Михайло Андрюк