Автором фільму є молодий відеограф родом з Вінниччини, викладач Вижницького фахового коледжу мистецтв та дизайну імені Василя Шкрібляка - Вадим Перетятко.
Як зазначає автор стрічки та дружина художника пані Оксана - ідею створення фільму виношували понад 3 роки, а на його зйомки та монтаж витратили близько пів року.
Варто зазначити, що основну допомогу в створенні документального фільму надала родина художника та Вижницький фаховий коледж.
Віддати данину шани Володимиру Воронюку й вшанувати його світлу пам'ять, а також привітати його родину й автора фільму з чудовою прем'єрою, завітали друзі та колеги митця: керівники, викладачі та студенти мистецьких навчальних закладів району, представники районної та місцевої влади, громадськість.
 
Після прем'єри кожен охочий мав змогу поділитися своїми враженнями від фільму та згадати життя і творчість Володимира Анатолійовича.
 
Завершився мистецький захід благодійністю - дружина митця пані Оксана передала всі кошти, які були зібрані під час прем'єри до ГО "Волонтери Вижниці" на потреби Збройних сил України.
 
Довідково:
Воронюк Володимир Анатолійович народився 22 квітня 1961 року в с.Зарічне Вінницької області. Український художник, член спілки художників України (1995), Заслужений художник України (2019), благодійник.
У 1978—1984 рр. навчався у Вижницькому училищі прикладного мистецтва імені В. Шкрібляка, у 1986—1991 рр. — в Одеському державному педагогічному інституті імені К. Ушинського.
Впродовж 1985—1994 рр. працював викладачем Вижницького училища прикладного мистецтва.
З 1987 року учасник всеукраїнських та міжнародних мистецьких виставок, у різних містах і країнах світу – Люксембурґ, Бельгія, Нью-Йорк, Норд-Порт у США, Клерво, Люксембур, Торонто, Сідней, Мельбурн і багато інших. Тільки в Австралії він був біля 20 разів.
Отримав відзнаки на конкурсах «Леліген'95», «Леліген'96», «Леліген'2000» (Люксембург) ...
З 2019 року продовжив роботу викладача живопису у Вижницькому коледжі прикладного мистецтва ім.В.Ю.Шкрібляка.
Найбільш суттєвою ознакою творів Володимира Воронюка є витонченість колористичного ладу його картин. Вишукано-яскрава гама, «утворена динамічно–мерехтливими роздільними мазками» робить його роботи винятковими.
«Вся моя малярська палітра – це гармонія кольорів…» - говорив про свою творчість художник. І ще – «головне, щоб твір був органічним, цільним, композиційно-професійним і мав позитивну енергетику…».
Був одним із митців, пожертви якого нашим захисникам з 2014 року склали вагому суму в Україні.
Помер художник 23 серпня 2022 року на 61-му році життя через важку хворобу.
 
Продовжують його творчий шлях син Андрій та дружина Оксана.
 
 
 
 
 
 
Возможно, это изображение 1 человек, кларнет и текст
 
Возможно, это изображение 2 человека и люди учатся