Нині тут навчаються 37 дітей, у тому числі й з довколишніх хуторів, і працюють 13 педагогів. Для тих, хто живе надто далеко, в одному з корпусів облаштували інтернат. Тож учні можуть приходити до школи у понеділок, а додому повертатися у п’ятницю.
Цей освітній заклад має столітню історію. Корпус, де навчаються середні класи, збудований у 1924-1926 роках. Його звели на ділянці, яку під будівництво віддав місцевий житель Михайло Тонієвич. Він і сам працював на будові. З приходом у гори совєтів чоловіка було виселено у Хабаровський край.
 
????Потім тут була школа з румунською мовою навчання, а з 1945 – з українською, спершу чотирирічна, згодом восьмирічна. У 1968 році поруч збудували другий корпус, де зараз навчаються молодші дітки. Є зведені класи, а є укомплектовані. Більшість освітян живуть у селах поблизу і на роботу ходять складними гірськими стежками, щоб місцеві учні отримали якісні знання.
 
Третій корпус збудували у 1987 році. На першому поверсі тут кухня та їдальня, а на другому – інтернат з окремими кімнатами для хлопчиків та дівчаток, а також бібліотека та клас інформатики. На території школи є спортивний майданчик, тож діти охоче грають у рухливі ігри. У 2008 році у закладі провели ремонтні роботи, оновили вікна, двері, замінили дах над найстарішим корпусом.
 
Нині школа працює як філія – Замогильна гімназія ОЗ «Дихтинецький ліцей» Путильської селищної ради.